ECO by Melimi
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Eco by Melimi

 

For deg som ønsker å redusere ditt avfall og leve et så plast- og giftfritt liv som mulig!

 

Eco by Melimi er en nettbutikk som drives av Melimi AS, en liten familiebedrift som ligger i vakre Gildeskål kommune i Nordland.

 

 

Vi som familie begynte for noen år siden å bli oppmerksom på vår egen plastbruk hjemme, og hvordan den tradisjonelle plasten påvirker miljøet. Vi kom over en del lesestoff som også beskrev hvordan vi mennesker daglig blir utsatt for store mengder med uheldige kjemikalier, blant annet via produkter av plast. Selv har vi tre barn som vi selvsagt ønsker det beste for, og vi fortsatte å lese oss opp på temaet. Vi likte ikke det vi lærte.

 

Vi bestemte oss for å gi våre barn en oppvekst med så lite eksponering av uheldige stoffer som mulig, samtidig som vi ville bestrebe oss på å utsette miljøet for så lite plastforurensning som mulig.

Det vi fant ut var at det faktisk ikke var så vanskelig. Ett skritt av gangen. Vi startet med å erstatte blant annet matbokser i plast med matbokser i stål, og vakre gjenbrukbare bivokspapir.

Dette ble starten på en endring i oss og vår måte å tenke på.

 

Vi i Eco by Melimi ønsker å bidra til at du enkelt kan finne alt du trenger for å redusere avfallet ditt og erstatte så mye som mulig av plastbruken din. Det finnes mange gode alternativer. Vi vil at det skal være enkelt å velge produkter uten plast og gift, samtidig som produktene har bra kvalitet. Kvalitet fremfor kvantitet, på en moderne og praktisk måte.

 

Det er viktig for oss at du skal føle deg trygg når du handler i nettbutikken vår, derfor legger vi mye jobb i å kvalitetssikre produktene vi tar inn. Kunnskapen vi tilegner oss i prosessen, benytter vi til å gjøre det vi kan for å unngå de verste stoffene og omdiskuterte kjemikaliene. Du kan være sikker på at alternativene du finner hos oss er trygge for deg.

 

Vær med og vær en del av løsningen. Bra for deg, bra for miljøet!

 

 

 

     Hege Holien Pettersen

     Daglig leder ecobymelimi.no

 

 

Vi utvikler oss stadig, og tar gjerne imot innspill fra våre kunder.

 

Send gjerne en mail til: post@melimi.no

 

Følg oss på Instagram og Facebook

for å få med deg konkurranser, nyheter, tilbud og kampanjer.

Ta en titt innom vår blogg for relevante artikler om temaer som plast, miljøvern, DIY's og mye mer.

 

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke